Rikskonsertene
Postadresse: Postboks 4261 Nydalen, 0401 Oslo
Besøksadresse: Gullhaug torg 2, 0401
Telefon: 22 02 59 00
Kontaktperson:
RYTMEEVENTYR
Produksjonsliste
Program

RYTMEEVENTYR

Se alle bilder, videoer, lydklipp, vedlegg

I Rytmeeventyr kommer barna til å møte en utøver som synger, danser, aktiviserer, involverer og dramatiserer. Reisen i rytmenes verden blir fortalt i en eventyrform. Dette skjer når Raymond med sin levende og åpne fortellerstil tar barna med på en fantasi- og opplevelsesreise. Publikum blir involvert i forestillingen og blir viktige for hvordan det hele utvikler seg.

- ”Alt det viktigste i livet, verdiene mine foreldre hadde, formidlet de videre til meg gjennom alle sangene og fortellingene. Jeg bringer det samme til skolebarn i Norge, presentert på min egen måte som er preget av det fysiske, rytmiske og det melodiske”, forteller Raymond Sereba.

Lærerveiledning

Praktisk konsertforberedelse - Utøveren ankommer skolen ca. 50 minutter før konsertstart. Da må konsertlokalet være klart for rigging - Utøveren trenger bærehjelp av 4 sterke elever – før konserten når utøverne ankommer skolen og rett etter konserten - Utøveren ønsker å stå ved den ene langveggen med elevene sittende i en halvsirkel foran på matter, benker og stoler. Det må være ca. 4 meter fra utøveren til de første mattene - Det er ønskelig at det er elever fra alle klassetrinn (1. – 7. klasse) på hver konsert - Det er behov for garderobe i nærheten av konsertlokalet - Det er behov for strømuttak 1 x 16 amp. - Piano er ikke nødvendig - Det er ønskelig at skolens kulturkontakt tar imot utøveren når han kommer til skolen - Vaktmesteren må få et eksemplar av denne konsertinformasjonen

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Rogaland fylkeskommune

Om kunstner / utøver / gruppe

Raymond Sereba er profesjonell danser, sanger, pedagog og skuespiller. Han er opprinnelig fra Elfenbenskysten der han var ansatt som danser ved Nasjonalballetten. Etter at han kom til Norge i 1983 har han har vært på flere turneer for Rikskonsertene og har holdt uttalige kurs i dans, sang og trommer. Han har bl.a undervist barn i Betlehem, og han har satt opp flere forestillinger med skolebarn i Norge. Raymond har også laget en familieforestilling for NRK fjernsynet, han har hatt musikkprosjekt for barn og unge i samarbeid med Norsk Kulturråd, han har spilt hovedrollen i ”Den fremmede” på Det Norske Teatret, han er koreograf og skuespiller ved Nordic Black Theatre og han har gitt ut flere CD-plater.


Medvirkende

  • Raymond Sereba (vokal, forteller, dans)

Multimedia og vedlegg

Bilder

Flykten.jpg
Der ved elvebredden.jpg
Ned i elva.jpg
Samspill.jpg
Heisan.jpg
Musikk
Trinn: 1 - 7
Praktisk informasjon
Kontaktperson utøver
Spørsmål om programmet:
Produsent Hallgeir Frydenlund, Kulturtanken
Tlf. 95 13 84 29Spørsmål om turné:
Anne Kristin Høiland, DKS Rogaland
Tlf. 51 51 68 64/48 00 88 38
Programlengde
40 min
Maks publikumsantall
130
Arena / rom
Dette er en akustisk soloforestilling. Spillestedet og området rundt må være stille. Elever og medelever må informeres om at det spilles en forestillling som kreves å tas hensyn til. Heng opp "Stille"-plakat
Bærehjelp
4 sterke elever ca. 30 min før konsert og rett etter konsert
Oppriggingstid
30 min.
Nedriggingstid
30 min.
Merknad
  • Utøveren kommer til skolen ca. 50 min før konsertstart. Da må konsertlokalet være klart for rigging.

  • Det er ønskelig at det er elever fra alle klassetrinn (1. – 7. klasse) på hver konsert

  • Utøveren ønsker å stå ved den ene langveggen med elevene sittende i en halvsirkel foran på matter, benker og stoler. Det må være ca. 4 meter fra utøveren til de første mattene.

  • Det er behov for strømuttak 1 x 16 amp.
Arrangører
Arrangert av:
Rogaland fylkeskommune
Medvirkende
  • Raymond Sereba (vokal, forteller, dans)