Rikskonsertene
Postadresse: Postboks 4261 Nydalen, 0401 Oslo
Besøksadresse: Gullhaug torg 2, 0401
Telefon: 22 02 59 00 • kontakt: Fra 2016 er Rikskonsertene - sammen med DKS-sekretariatet - omgjort til Kulturtanken, Den kulturelle skolesekken Norge (se www.kulturtanken.no). Samtidig er musikk omgjort fra skolekonsertordning til et av seks kunst- og kulturuttrykk finansiert av spillemidler i DKS, og produksjon av musikkaktiviteter overført fullt ut til fylkeskommuner (og kommuner).
Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow
Produksjonsliste
Program

Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow

Se alle bilder, videoer, lydklipp, vedlegg

Seriøst?
Det er ikke alltid vi mener akkurat det vi sier. Noen ganger sier vi det stikk motsatte. Egil og Aslag sier mye rart. Følg med på forestillingen og se om du finner eksempler på at de sier det motsatte av det du tror de mener!

Lærerveiledning

En gøyal konsert for små og store! Bare Egil Band har med sine tullete tekster vist seg å slå godt an hos både barn og voksne. I Egils verden treffer vi rare folk og dyr, klær som blir borte på mystisk vis, forelskede muslinger og mye mer.

Med seg i denne superpopulære barneforestillingen har han sin gode venn Aslag Guttormsgaard. Sammen skal de prøve å holde et mest mulig spektakulært og påkostet show, men det går ikke helt som de har planlagt (eller kanskje er det nettopp det det gjør).


Om utøvere og produsenter

 • Arrangert av: Turnéorganisasjonen
 • Kunstnere/grupper: Bare Egil og Aslag
 • Produsent: Matias Hilmar Iversen (Kulturtanken)

 • Idé/opplegg: Egil Hegerberg og Aslag Guttormsgaard

Om kunstner / utøver / gruppe

Bare Egil (Egil Hegerberg) er kjent fra band som Gartnerlosjen, Bare Egil Band, Hurra Torpedo og Thulsa Doom, og har vært nominert til Spellemannsprisen flere ganger. De voksne husker han kanskje best for førsteplata Absolutt Ikke Bare Egil Band, med bl.a. låtene Arne, Tagging, Asfalt og Speider'n. For noen er han kanskje mer kjent som Gaute Groms fra Barne-TV. Noen kjenner ham fra Nytt på Nytt, og som husdikter og komponist for NRK P2s Radiofront, der han har levert én sang per uke.

Aslag Guttormsgaard spiller i mange kjente band, deriblant Hurra
Torpedo og Black Debbath. Han har også sitt eget soloprosjekt; Sirkus Aslag. Han har vært nominert til Spellemannsprisen to ganger med Black Debbath. For mange er han kjent som skuespiller, Aslag har blant annet vært Hønsemannen på Barne-TV, pappaen til Svein i Svein og rotta, og stemmen til Mook i Kometkameratene. Han har også spilt i Hotel Cæsar.


Medvirkende

 • Bare Egil og Aslag
 • Egil Hegerberg (musiker)
 • Aslag Guttormsgaard (musiker)
 • Jørgen Moe Eikås (tekniker), moe.eik@gmail.com, 92603872

Multimedia og vedlegg

Bilder

Bare Egil og Aslag
Foto: Rikskonsertene
Bare Egil og Aslag
Foto: Lars Opstad/Rikskonsertene
Egil Hegerberg
Foto: Lars Opstad/Rikskonsertene
Aslag Guttormsgaard
Foto: Lars Opstad/Rikskonsertene
Musikk
Trinn: 1 - 7
Praktisk informasjon
Kontaktperson produksjon
Egil Hegerberg (97583565)
Kontaktperson utøver
Om innhold: Johannes Skyberg (92635216)
Om turné: Reidun Kristiansen (45638259)
Jørgen Moe Eikås , moe.eik@gmail.com, 92603872
Programlengde
45 minutter
Maks publikumsantall
150
Arena / rom
Gymsal eller lignende
Bærehjelp
4 sterke elever
Oppriggingstid
45 min.
Merknad
Bare Egil og Aslag ønsker å spille for alle klassetrinnene på skolen i hver konsert. På større skoler hvor det deles opp til flere konserter ønsker de å spille for hele alderspennet på hver konsert. 
Utøverne tar kontakt med skolen i god tid før besøket for å sikre at alt praktisk er på plass. Kulturkontakten har ansvar for å finne egnede rom, videreformidle nødvendig informasjon og orientere skolens elevarrangører.
Alle voksne som blir involvert i dette besøket, må i god tid få et eksemplar av denne lærerveiledningen. Skolens kulturkontakt eller elevarrangører tar imot utøverne når de ankommer skolen.Lykke til med besøket!

Arrangører
Arrangert av:
Turnéorganisasjonen
Produsent:
Matias Hilmar Iversen (Kulturtanken)

Medvirkende
 • Egil Hegerberg (musiker)
 • Aslag Guttormsgaard (musiker)
 • Jørgen Moe Eikås (tekniker)