Rikskonsertene
Postadresse: Postboks 4261 Nydalen, 0401 Oslo
Besøksadresse: Gullhaug torg 2, 0401
Telefon: 22 02 59 00 • kontakt: Fra 2016 er Rikskonsertene - sammen med DKS-sekretariatet - omgjort til Kulturtanken, Den kulturelle skolesekken Norge (se www.kulturtanken.no). Samtidig er musikk omgjort fra skolekonsertordning til et av seks kunst- og kulturuttrykk finansiert av spillemidler i DKS, og produksjon av musikkaktiviteter overført fullt ut til fylkeskommuner (og kommuner).
Luft og kjærlighet
Produksjonsliste
Program

Luft og kjærlighet

Se alle bilder, videoer, lydklipp, vedlegg

Et blåseinstrument trenger bare to ting for å være lykkelig; Luft og kjærlighet! Tubaisten Lars Andreas Haug bruker blåseinstrumenter, originalskrevet musikk, improvisasjon og elevenes egen fantasi til å fortelle historien om ”luft og kjærlighet”. Dette er en historie som gjentar seg i utallige variasjoner hver eneste dag i skolegårder over hele verden: Historien om kjærlighet og vennskap!

Lærerveiledning

Lars Andreas Haug bruker blåseinstrumenter, originalskrevet musikk, improvisasjon og elevenes egen fantasi til å fortelle historien om ”Luft og kjærlighet”. Dette er en historie som gjentar seg med utallige variasjoner hver eneste dag i skolegårder over hele verden: Historien om kjærlighet og vennskap. Musiker Lars Andreas Haug – tuba, ventiltrombone, trompet, tenorsaxofon ”En utøver som viser hvert publikum uante sider med tubaspill”. Slik har musikeren Lars Andreas Haug blitt beskrevet. Hans fremragende spill er å høre i ensembler som ”tu’ba” med Live Marie Roggen, AKKU, Tri’O Trang, Moments Notice, 1300 Oslo og Trygve Seim Orchestra. Lars Andreas er også plateaktuell våren 2005 med sin første solo-CD. Han har lenge arbeidet med barn og unge gjennom skolekonsert- turneer for Rikskonsertene og gjennom improvisasjonsverksteder med gruppen Gehørarbeiderne.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Østfold kulturutvikling
  • Produsent: Østfold kulturproduksjon v/ Nina Dahl
  • I samarbeid med: Dette er en del av Rikskonsertenes skolekonserordning produsert v/ Østfold kulturproduksjon
  • Idé/opplegg: Lars Andreas haug i samarbeid med Scott Rogers

Om kunstner / utøver / gruppe

Lars Andreas Haug – tuba, ventiltrombone, trompet, tenorsaxofon ”En utøver som viser hvert publikum uante sider med tubaspill”. Slik har musikeren Lars Andreas Haug blitt beskrevet. Hans fremragende spill er å høre i ensembler som ”tu’ba” med Live Marie Roggen, AKKU, Tri’O Trang, Moments Notice, 1300 Oslo og Trygve Seim Orchestra. Han har lenge arbeidet med barn og unge gjennom skolekonsert- turneer for Rikskonsertene og gjennom improvisasjonsverksteder med gruppen Gehørarbeiderne.


Medvirkende

  • Lars Andreas Haug (Musiker)

Multimedia og vedlegg

Bilder

Lars Andreas haug
Foto: Rikskonsertene
Musikk
Trinn: 1 - 7
Praktisk informasjon
Programlengde
ca. 40 min
Maks publikumsantall
150
Arrangører
Arrangert av:
Østfold kulturutvikling
Produsent:
Østfold kulturproduksjon v/ Nina Dahl
Medvirkende
  • Lars Andreas Haug (Musiker)