Rikskonsertene
Postadresse: Postboks 4261 Nydalen, 0401 Oslo
Besøksadresse: Gullhaug torg 2, 0401
Telefon: 22 02 59 00 • kontakt: Fra 2016 er Rikskonsertene - sammen med DKS-sekretariatet - omgjort til Kulturtanken, Den kulturelle skolesekken Norge (se www.kulturtanken.no). Samtidig er musikk omgjort fra skolekonsertordning til et av seks kunst- og kulturuttrykk finansiert av spillemidler i DKS, og produksjon av musikkaktiviteter overført fullt ut til fylkeskommuner (og kommuner).
Stor overraskelse
Produksjonsliste
Program

Stor overraskelse

Se alle bilder, videoer, lydklipp, vedlegg

Ingen forberedelser på innhold - det er konseptet på denne konserten. Alt er 100 % improvisert, når hiphoptrioen Stor Overraskelse inntar gymsalen med storm.

Forresten, sa vi gymsalen? I vinter måtte en skole utenfor Drammen evakuere på grunn av gassutvikling i gymsalen like før bandet skulle gå på scenen. God grunn for avlysning, eller?

Ikke for Nils m/Skils, Skranglebein og Droolian, som like godt dro anlegget ut i null grader i skolegården og improviserte der i stedet for. Hvordan det endte kan dere se her.

Forvent dere en skoletime på rim, en skoletime med humor, rytmer, teatersport og husk at det er dere, elevene, som bestemmer hvilke temaer gjestene skal rappe om.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Rikskonsertene
  • Produsent: Mats Persson, Rikskonsertene
    mp@rikskonsertene.no

Om kunstner / utøver / gruppe

Stor Overraskelse

Gutta bak dette konseptet er Norges beste fristilrappere Nils m/Skils og Skranglebein, i tillegg har Stor Overraskelse med seg Norges mest unike enmannsorkester, beatboxeren Droolian, som lager musikk med munnen.

Nils m/Skils og Skranglebein har samarbeidet med alle de store hiphop-navnene i Norge, og har i tillegg alltid vært åpne for å prøve ut nye ting. Gjennom dette har de blant annet arbeidet med Bugge Wesseltoft, Postgirobygget, Toni Totino, Harald Eia, Thorbjørn Harr, Klaus Hagerup og Valkyrien Allstars. De har opptrådt på Typisk Norsk, VG-lista topp 20, Dunder, Julemorgen, Dagsrevyen og sommerkveld programmene til både TV2 og NRK. Nils m/Skills har hatt sin egen serie på VGTV/Skeez TV, og gjestet NRKs Trygdekontoret.


Medvirkende

  • Per Olaf Hoff Mydske
  • Nils Bjelland Grønvold
  • Julian Sommerfeldt

Multimedia og vedlegg

Bilder

Stor Overraskelse
Foto: Stor Overraskelse
Stor Overraskelse
Foto: Stor Overraskelse

Video/Lyd

Musikk
Trinn: 1 - 7
Praktisk informasjon
Maks publikumsantall
170
Oppriggingstid
40 min.
Nedriggingstid
30 min.
Arrangører
Arrangert av:
Rikskonsertene
Produsent:
Mats Persson, Rikskonsertene
mp@rikskonsertene.no
Medvirkende
  • Per Olaf Hoff Mydske
  • Nils Bjelland Grønvold
  • Julian Sommerfeldt