Rikskonsertene
Postadresse: Postboks 4261 Nydalen, 0401 Oslo
Besøksadresse: Gullhaug torg 2, 0401
Telefon: 22 02 59 00
Lucy Swann
Produksjonsliste
Program

Lucy Swann

Se alle bilder, videoer, lydklipp, vedlegg

Hvordan høres det ut hjemme hos deg? Er det suset fra skogen, søsken som krangler, bråket fra trafikken eller den gamle vaskemaskinen som lager lyden av ”hjem”?

Hjemme hos Lucy Swann er det blant annet de knirkende skapdørene som lager denne lyden. Den lyden, og flere andre, har hun tatt opp, og hører du godt etter kan du finne dem igjen i musikken hennes.

De låtene hun skal spille på konserten du skal på er alle skrevet i en liten landsby utenfor London. I de to månedene hun bodde der, satt Lucy mye alene med ideene sine. Det viste seg å være ganske vanskelig å være alene over så lang tid, og på et tidspunkt, da hun ikke følte hun hadde noe mer å skrive om, stoppet låtskriverprosessen opp. Som Lucy sier: ”Det er veldig kjedelig å bare møte seg selv i to måneder.” Men ut fra denne følelsen kom det faktisk en låt, Tabula Rasa. Tabula Rasa er latinsk for ren tavle, noe som i Lucys tilfelle var et blankt ark. Låta beskriver følelsen av å stirre på et blankt papirark og ikke vite hva man skal fylle det med.

Med seg på scenen har hun Christian Skjønhaug på kontrabass og el-bass, Marius Simonsen på trommer og Øyvind Gundersen på gitar.

Les mer om Lucy her: lucyswann.com

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Rikskonsertene
  • Idé/opplegg: Musikerne i samarbeid med musikkprodusent Mats Persson, Rikskonsertene

Om kunstner / utøver / gruppe

Lucy Swann har en eksperimentell tilnærming til vokalen som instrument. Komposisjonene og tolkningene hennes har en nysgjerrig kvalitet, både utforskende og fortellende av natur. Hennes opptredener dyrker intensitet, driv og tilstedeværelse. Alt knyttes inn til hennes største inspirasjonskilder, gospel og soul. Lucy Swann har en trollbindende formidlingsevne som gjør det umulig ikke å reagere.

PS. Lucy Swann har aldri gått på noen musikkutdanning eller musikkhøgskole. Husk - musikk kan også læres ved å lytte og teste ut over tid!


Medvirkende

  • Lucy Swann
  • Christian Skjønhaug
  • Marius Simonsen
  • Øyvind Gundersen

Multimedia og vedlegg

Bilder

Lucy Swann
Foto: Lars Opstad, Rikskonsertene

Video/Lyd

Musikk
Trinn: 8 - 10
Praktisk informasjon
Kontaktperson utøver
Lucy Swann, tlf. 958 81 488
Programlengde
40
Maks publikumsantall
160
Bærehjelp
Ja, fem sterke elever.
Oppriggingstid
60 min.
Nedriggingstid
30 min.
Merknad for spillested
Rommet må ha normal romtemperatur og være klart 60 minutter før konsertstart. Møtes av kulturkontakt.
Lenker
Arrangører
Arrangert av:
Rikskonsertene
Medvirkende
  • Lucy Swann
  • Christian Skjønhaug
  • Marius Simonsen
  • Øyvind Gundersen