Rikskonsertene
Postadresse: Postboks 4261 Nydalen, 0401 Oslo
Besøksadresse: Gullhaug torg 2, 0401
Telefon: 22 02 59 00
Rytmeeventyr - En reise i rytmenes verden
Produksjonsliste
Program

Rytmeeventyr - En reise i rytmenes verden

Se alle bilder, videoer, lydklipp, vedlegg

I Rytmeeventyr kommer barna til å møte en utøver som synger, danser, aktiviserer, involverer og dramatiserer. Reisen i rytmenes verden blir fortalt i en eventyrform. Dette skjer når Raymond med sin levende og åpne fortellerstil tar barna med på en fantasi- og opplevelsesreise. Publikum blir involvert i forestillingen og blir viktige for hvordan det hele utvikler seg.

- ”Alt det viktigste i livet, verdiene mine foreldre hadde, formidlet de videre til meg gjennom alle sangene og fortellingene. Jeg bringer det samme til skolebarn i Norge, presentert på min egen måte som er preget av det fysiske, rytmiske og det melodiske”, forteller Raymond Sereba.

Lærerveiledning

Praktisk konsertforberedelse - Utøverne ankommer skolen ca. 50 minutter før konsertstart. Da må konsertlokalet være klart for rigging - Utøverne trenger bærehjelp av 4 sterke elever – før konserten når utøverne ankommer skolen og rett etter konserten - Utøverne ønsker å stå ved den ene langveggen med elevene sittende i en halvsirkel foran på matter, benker og stoler. Det må være ca. 4 meter fra utøveren til de første mattene - Det er ønskelig at det er elever fra alle klassetrinn (1. – 7. klasse) på hver konsert - Det er behov for garderobe i nærheten av konsertlokalet - Det er behov for strømuttak 1 x 16 amp. - Piano er ikke nødvendig - Det er ønskelig at skolens kulturkontakt tar imot utøveren når han kommer til skolen - Vaktmesteren må få et eksemplar av denne konsertinformasjonen

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Rikskonsertene

Om kunstner / utøver / gruppe

Raymond Sereba er profesjonell danser, sanger, pedagog og skuespiller. Han er opprinnelig fra Elfenbenskysten der han var ansatt som danser ved Nasjonalballetten. Etter at han kom til Norge i 1983 har han har vært på flere turneer for Rikskonsertene og har holdt uttalige kurs i dans, sang og trommer. Han har bl.a undervist barn i Betlehem, og han har satt opp flere forestillinger med skolebarn i Norge. Raymond har også laget en familieforestilling for NRK fjernsynet, han har hatt musikkprosjekt for barn og unge i samarbeid med Norsk Kulturråd, han har spilt hovedrollen i ”Den fremmede” på Det Norske Teatret, han er koreograf og skuespiller ved Nordic Black Theatre og han har gitt ut flere CD-plater.


Medvirkende

  • Raymond Sereba (vokal, forteller, dans)

Multimedia og vedlegg

Bilder

Rytme-eventyr
Musikk
Trinn: 1 - 7
Praktisk informasjon
Kontaktperson utøver
Spørsmål om programmet:
Produsent Hallgeir Frydenlund, Rikskonsertene
Tlf. 22 02 59 13 / 95 13 84 29
E-post: hallgeir.frydenlund@rikskonsertene.no
Arrangører
Arrangert av:
Rikskonsertene
Medvirkende
  • Raymond Sereba (vokal, forteller, dans)