Rikskonsertene
Postadresse: Postboks 4261 Nydalen, 0401 Oslo
Besøksadresse: Gullhaug torg 2, 0401
Telefon: 22 02 59 00
Kontaktperson:
Jeg angrer ingenting - Piaf på norsk
Produksjonsliste
Program

Jeg angrer ingenting - Piaf på norsk

Se alle bilder, videoer, lydklipp, vedlegg

"Mine minner på borg når jeg tenner en ild, for å brenne min sorg, så hva fører den til? Tenk hva kjærlighet var og om alt gikk omkull, fikk jeg aldri et svar, jeg vil starte på null"

Edith Piaf vart fødd i 1915 i Paris, Frankrike. Hennar korte liv var dramatisk og sorgtungt, men og prega av eit liv som superstjerne. Piaf vart forlate av mor si, og oppdradd av farmora som dreiv bordell i Normandie. Frå ho var tre til sju år var ho blind. Det seiast at ho vart kurert då bestemora sine prostituerte tok ho med på ei pilegrimsreise til den heilage Teresa. Seinare budde ho ei tid hos si alkoholiserte far, som ho forlot då ho var 15 år. Då drog ho til Paris og starta som gatesongarinne. I 1935 vart Edith oppdaga av nattklubbeigaren Louis Leplée som gav ho tilnamnet La Môme Piaf (den vetle spurva), eit tilnamn som skulle følgje ho gjennom livet.

I denne produksjonen møter vi Piaf si musikk og vesen gjennom Pernille Heckmann sine sterke tolkingar. Dynamisk, dramatisk og skjørt, sterkt, lidenskapleg og vakkert. Akkurat som Piaf sitt eige liv og lagnad.

Besøker distriktet Rana U høst 12: 3.-18.september.

 Kommuner: Alstahaug, Brønnøy, Dønna, Grane, Hattfjelldal, Hemnes, Leirfjord, Nesna, Rana, Sømna og Vefsn.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Rikskonsertene
  • Produsent: Vibeke Forshaug, Musikk i Nordland, 769 23340
  • I samarbeid med: Rikskonsertene

Om kunstner / utøver / gruppe


Medvirkende

  • Pernille Heckmann (vokal)
  • Bjørn Halstensen (piano)

Multimedia og vedlegg

Bilder

Piaf på norsk
Musikk
Trinn: 8 - 10
Praktisk informasjon
Maks publikumsantall
200
Strøm
2 stk. 16 A strømuttak
Merknad
Musikerne trenger hjelp av 6 sterke elever til å bære utstyret ved ankomst og etter konserten. Musikerne ankommer ca 45 minutter før konsert. Elevene sitter i vifteform med midtgang, hvor stolene står vendt litt skrått inn mot midtgangen. Driftsansvarlig og involverte lærere m få en kopi av denne konsertinformasjonen. Konserten vil vare ca 40 minutter. Kulturkontakt bes være tilgjengelig under besøket, og husk, det er alltid hyggelig å bli møtt med en kopp kaffe når man kommer til et nytt sted. NB! Musikerne har med el-piano på turnéen. 
Vedlegg
Arrangører
Arrangert av:
Rikskonsertene
Produsent:
Vibeke Forshaug, Musikk i Nordland, 769 23340
Medvirkende
  • Pernille Heckmann (vokal)
  • Bjørn Halstensen (piano)